KIERAN MCKENNA ALLEKIRJOITTAA UUDEN IPSWICH-SOPIMUKSEN MANCHESTER UNITEDIN KIINNOSTUKSEN KESKELLÄ, CHELSEA VIIMEISTELEE ENZO MARESCAN – PAPERIKIERROS
4 mins read

KIERAN MCKENNA ALLEKIRJOITTAA UUDEN IPSWICH-SOPIMUKSEN MANCHESTER UNITEDIN KIINNOSTUKSEN KESKELLÄ, CHELSEA VIIMEISTELEE ENZO MARESCAN – PAPERIKIERROS

Tiistain paperikierros kertoo Kieran McKennasta, joka on allekirjoittamassa uuden sopimuksen Ipswich Townissa Manchester Unitedin, Chelsean ja Brightonin viimeaikaisen kiinnostuksen keskellä.

Samaan aikaan Chelsea on lähellä saada valmiiksi sopimuksen Leicesterin päävalmentajan Enzo Marescan tuomisesta Stamford Bridgelle, kun taas Brightonin entinen pomo Roberto De Zerbi on noussut esiin Unitedin ehdokkaana keskellä raportteja, joiden mukaan Erik ten Hag voisi jäädä.

MCKENNA PYSYY IPSWICHISSÄ

Kieran McKenna aikoo sitouttaa tulevaisuutensa Ipswich Towniin. Telegraph kertoo, että 38-vuotias pelaaja neuvottelee jo pitkälle uudesta sopimuksesta vastikään liigaan nousseen joukkueen kanssa. McKenna on herättänyt kiinnostusta Brightonin, Chelsean ja Manchester Unitedin taholta, mutta hän on lähellä uusien sopimusehtojen sopimista Ipswichin kanssa.
McKennasta on tullut erittäin haluttu sen jälkeen, kun hän on ohjannut Ipswichin peräkkäisiin nousuihin.

Telegraph lisää: “Nousu tässä kuussa päätti 22 vuoden poissaolon ylimmästä divisioonasta ja herätti kilpailevien seurojen kiinnostuksen arvostettua pohjoisirlantilaista kohtaan.
“McKenna päätti vetäytyä Chelsean nimitysprosessista viikonloppuna, ja Stamford Bridge -seura käy nyt pitkälle edenneitä neuvotteluja Leicesterin Enzo Marescan kanssa”, sanoo McKenna.

“Kulissien takana Ipswichin virkamiehet ovat kuitenkin työstäneet uutta pitkäaikaista sopimusta, ja enemmistöosakas Ed Schwartz on lentänyt Yhdysvalloista käymään keskusteluja McKennan ja seuran toimitusjohtajan Mark Ashtonin kanssa.”

CHELSEA LÄHELLÄ MARESCAA

Useat tahot raportoivat, että Chelsea on lähellä sopimusta Leicesterin päävalmentajan Enzo Marescasta. 44-vuotias Guardian väittää, että viiden vuoden sopimus on allekirjoitettu.

Maresca voitti Leicesterin kanssa mestaruuden, ja hän on noussut kärkiehdokkaaksi Mauricio Miedeman Jalkapallopaidat kustomointi Pochettinon korvaajaksi Chelseassa, joka harkitsi myös McKennaa sekä Brentfordin Thomas Frankia ja Roberto De Zerbiä.

The Guardian lisää: “Chelsea on päättänyt tukea Marescaa, joka on valmis lähtemään Leicesteristä sen jälkeen, kun hän oli päättänyt ensimmäisen kautensa seurassa johtamalla sen takaisin Valioliigaan. Prosessia ovat johtaneet urheilujohtajat Paul Winstanley ja Laurence Stewart.

Halvat Jalkapallo

KIERAN MCKENNA ALLEKIRJOITTAA UUDEN IPSWICH-SOPIMUKSEN MANCHESTER UNITEDIN KIINNOSTUKSEN KESKELLÄ, CHELSEA VIIMEISTELEE ENZO MARESCAN – PAPERIKIERROS

“Chelsean on vielä sovittava korvauksesta Leicesterin kanssa, joka haluaa noin 10 miljoonaa puntaa päästääkseen managerinsa vapaaksi. Marescaa lähellä olevat lähteet ovat myös korostaneet, että italialaisella ei ole ollut kiirettä lähteä East Midlandsin seurasta ja hän voi päättää jäädä, jos hänellä on myöhäisiä varauksia Länsi-Lontooseen siirtymisestä.

“Chelsea tapasi Frankin edustajia viime viikolla ja oli puhunut McKennan agenttien kanssa useita viikkoja. Brighton piti McKennaa De Zerbin korvaajana, mutta 38-vuotias on päättänyt jäädä Ipswichiin.”

MAN UTD SEURAA DE ZERBIÄ

Samaan aikaan Manchester United on kuunnellut De Zerbiä mahdollisena Erik ten Hagin korvaajana, kertoo Guardian. United tekee tällä viikolla kauden loppukatselmuksen, ja Ten Hagin tulevaisuus on epäselvä sen jälkeen, kun kausi päättyi huikeaan lopputulokseen – FA Cupin finaalivoittoon kilpailija Manchester City Jalkapallopaidat.

Guardian kuitenkin odottaa Ten Hagin saavan potkut sen jälkeen, kun viime viikolla raportoitiin, että hänet irtisanottaisiin FA Cupin finaalin lopputuloksesta riippumatta.

Guardian lisää: “Thomas Tuchel oli aiemmin suosikki Ten Hagin korvaajaksi, mutta Ratcliffe ihailee kaikkia ehdokkaita ja on ennakkoluuloton. Ineos-miljardööri johtaa tällä viikolla myös kausikatsausta, jonka jälkeen Ten Hag saa tietää varmasti, erotetaanko hänet tehtävästään. 54-vuotiaan asema on vaarassa surkean kauden jälkeen, jossa United sijoittui kahdeksanneksi, mikä on Valioliiga-aikakauden heikoin sijoitus.”

MUTTA JÄÄKÖ TEN HAG?

Manchester Evening Newsin mukaan United harkitsee Ten Hagin säilyttämistä ensi kaudella.

Unitedin sijoittuessa Alankomaalainen Jalkapallo pelipaidat Valioliigassa kahdeksanneksi, omistajien keskuudessa saattaa olla aavistus, että päävalmentaja ei ole ongelma, vaan seura tarvitsee uudistusta, joka ei rajoitu pelkästään manageriin.

MEN lisää: “Unitedin surkeasta liigamuodosta huolimatta Ratcliffe on sitä mieltä, että seuran rakenne on ollut ongelmallisempi kuin valmentaja, ja hän on päättänyt puuttua siihen nimittämällä Berradan, joka aloittaa virallisesti työnsä 13. heinäkuuta. Dan Ashworth on edelleen Newcastlessa puutarhalomalla, eikä Man Utd ole päässyt eteenpäin hänen aiotun nimityksensä kanssa.

“Tämän kauden kahdeksas sija oli Unitedin heikoin sitten vuoden 1990, ja se kärsi Valioliigan ennätykselliset 14 tappiota. Unitedin nousujohteinen FA Cupin voitto varmisti Eurooppa-liigan karsinnat, ja Ten Hag on ensimmäinen manageri, joka on varmistanut hopeamerkit peräkkäisinä kausina sitten Sir Alex Fergusonin vuonna 2011.

“United valmistautuu uuteen joukkueen uudistamiseen ja on avoin tarjouksille jokaisesta pelaajasta Andre Onanaa, Kobbie Mainoota, Alejandro Garnachoa ja Rasmus Hojlundia lukuun ottamatta. Seura on sijoittanut Ten Hagin aikana yli 400 miljoonaa puntaa signauksiin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *