Real Madrid henter venstrebacksstjerne denne sommer
1 min read

Real Madrid henter venstrebacksstjerne denne sommer

Fodboldtrøjer Real Madrid og Bayern Münchens venstreback Alphonso Davies er nået til en mundtlig aftale om kontraktvilkår. Real Madrid har været stærkt forbundet med canadieren i de seneste måneder, og tingene ser ud til at bevæge sig mod en sommertransfer.

Der har endnu ikke været nogen forhandlinger mellem Bayern München og Real Madrid sæt om den 23-årige, men dette sætter sidstnævnte i en stærk forhandlingsposition forud for eventuelle forhandlinger. Bayern vil enten gå med til at sælge Davies mod et gebyr om sommeren eller miste ham næste sommer. Barcelona og Premier League-holdene har angiveligt vist interesse, men Davies foretrækker Real Madrid.

Ny fodboldtrøje,billige fodboldtrøjer,billige børn fodboldtøj,nyeste billige fodboldtrøjer Real Madrid sæt
Real Madrid henter venstrebacksstjerne denne sommer

Real Madrid har angiveligt fremskyndet samtalerne med Davies’ lejr efter et møde ansigt til ansigt i midten af ​​februar. Bayern har indrømmet, at de vil forsøge at sælge Davies til sommer, hvis de ikke kan underskrive en ny aftale – med hans kontrakt, der udløber om mindre end 18 måneder, er de under pres for at tage et skridt.

Tidligere mandag kom der rapporter fra Tyskland om, at Bayern havde mistet håbet om at blive enige om en ny kontrakt efter det seneste møde med Davies’ agent. Bayern menes at være på udkig efter €50 mio. til ham, mens Real Madrid håber at starte forhandlinger omkring €35 mio. Uanset hvad, peger alle tegn på, at Real Madrid har en venstreback i det meste af det næste årti, hvis alt går efter planen, hvilket også ville sætte Ferland Mendys og Fran Garcias fremtid i fokus.

If you need the above products, please contact us via email: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *